Elektronska cigareta – sigurniji nacin uzivanja u cigaretama

Elektronska cigareta nudi sigurniji, pametniji način da uživate u nikotinu bez konzumiranja svih potencijalno štetnih hemikalija povezanih sa tradicionalnim pušenjem. Elektronska cigareta omogućava korisnicima mnoge prednosti od kojih je jedna od najbitnijih da sami biraju nikotinsku snagu. Elektronska cigareta se sastoji od baterije i kertridža, koji su dostupni u širokom spektru ukusa i snage, zbog čega je važno da izaberete onaj koji vam najviše odgovara . 

Elektronska cigareta– odabir e-tečnosti

Elektronska cigareta pruža uživanje u punoj aromi i jačini duvanskog ukusa kao i  klasična cigareta, zahvaljujući dopuni za kertridže, koja je poznata pod nazivom "e- tečnost." Ako izaberete neku e- tečnost sa previše nikotina, to može zatrpati vaše čulo ukusa i mirisa, smanjujući uživanje u pušenju cigarete. S druge strane, elektronska cigareta sa dopunom koja sadrži malo nikotina vas može naterati da više pušite. Zato je bitno da elektronska cigareta koju odaberete ima optimalnu jačinu, tj. da e-tečnost ima optimalan procenat nikotina.

Ako pogledate bočicu e- tečnosti , primetićete da je nikotinska snaga označena u mg. Standardna  elektronska cigareta je dopunjena e-tečnošću nikotinske snage  od 12 ili 18 mg. To je ukupna količina nikotina po mililitru e-tečnosti . Tako da bočica od 12mg e- tečnosti ima ukupno 120mg nikotina. U zavisnosti od veličine bočice e-tečnosti, elektronska cigareta se u proseku dopunjava oko 20-25 puta.

Generalno elektronska cigareta dopunjena e – tečnošću jačine 12mg je ekvivalent slabijih-light cigareta. Neki ljudi vole da uživaju u slabijem suptilnijem ukusu dok drugi vole jaču e- tečnost . Ako je ovo vaša prva elektronska cigareta, preporučujemo korišćenje e- tečnosti jačine 12mg. To je dobra polazna snaga koji će vam omogućiti da izmerite performanse umereno niske snage nikotina . Naravno, elektronska cigareta može biti pravi užitak i uz e-tečnosti sa jako niskim procentom nikotina koje su vam na raspolaganju na tržištu, uključujući i 6 mg, čak i 0mg (da, elektronska cigareta je užitak i za one koji ne žele da unesu nikotin u svoj organizam uopšte) .

Međutim, elektronska cigareta podjednako pruža užitak i onima koji su u potrazi za nešto jačim udarcem nikotina. U tom slučaju probajte neku od e-tečnosti snage 18mg. Elektronska cigareta sa e-tečnošću jačine 18 mg predstavlja najbolju zamenu za klasične cigarete po mišljenju većine pušača koji su ranije bili uživaoci klasičnih cigareta. Sa ovom jačinom dopune vaša elektronska cigareta će zameniti klasičnu cigaretu bez osećaja uskraćenosti uživanja u nikotinu, a ako vam to nije dovoljno možete probati e-tečnost jačine 24mg. Međutim, budite oprezni, elektronska cigareta sa dopunom od 24 mg nikotinske snage može biti prilično jaka, tako da ako niste izraziti uživalac jakog duvanskog ukusa radije birajte dopunu sa srednjim procentom nikotina.

Elektronska cigareta– ukusi e-tečnosti

Elektronska cigareta je doživela veliku ekspanziju u prethodnom periodu, a razvoj aroma e- tečnosti je u stalnom progresu. Mnogo rada se ulaže da bi se zadovoljio istančan ukus uživaoca e-cigareta širom sveta. Postoje mnogi forumi na kojima uživaoci e-pušenja savetuju jedni druge koji je najbolji odabir ukusa da bi njihova elektronska cigareta imala što sličniji ukus kao njihova omiljena marka klasičnih cigareta.


Pročitajte još

Perfect Premium set

Perfect Premium set test...

Pročitaj još...

Perfect Slim Set

Model elektronske ciarete Perfect Slim je zaista pristupačan i vrlo elegantan za one konzumente e-cigareta koji se tek upoznaju svet elektronskih cigareta. Medisana Perfect Slim je komplet koji omogućava POČETNICIMA da isprobaju i uživaju u ukusu elektronskh cigareta bez velikih troškova. ...

Pročitaj još...

Clanak za kategoriju

Opis kategorije....

Pročitaj još...

ZAŠTO ELEKTRONSKE CIGARETE - MEDISANA:

 • Kvalitetni

  brendovi

 • Prijateljski

  korisnički centar

 • Najbolji odnos

  cena - kvalitet

 • Isporuka

  u Srbiji i BIH

 • Siguran

  sajt