Elektronske cigarete kao savrsena zamena za klasicne

Pređite na mnogo ekonomičniji i manje štetan način pušenja – elektronske cigarete. Elektronske cigarete nemaju kancerogenih sastojaka i potpuno su bezbedne za ljude koji se nalaze u okolini pušača. Postale su veoma popularne među ljudima koji žele da prestanu da puše. Elektronske cigarete pružaju alternativu koja je mnogo pristupačnija po pitanju cene i mnogo manje štetna za zdravlje od ostalih alternativa. Prelaskom na elektronske cigarete nema više pepela i pepeljara, neprijatnih mirisa, karbon monoksida i katrana.


Regularne cigarete su odgovorne za zdravstvene probleme na hiljade ljudi svakog dana. Pušači znaju da im tradicionalne cigarete stvaraju mnoge zdravstvene smetnje. Ipak za mnoge je to socijalna ili navika za oslobađanje od stresa  koje nisu spremni da se oslobode. Moderna tehnologija ima način da im pomogne olakša u tom pogledu. Najveće otkriće na polju odvikavanja od pušenja su elektronske cigarete.
Elektronske cigarete vam omogućavaju da puštite gde god da ste, tako da možete dobiti vašu dozu nikotina i na mestima gde pušenje nije dozvoljeno. Možete pušiti na poslu, u restoranu, baru , ili aerodromu bez potrebe da izađe na " pauzu za pušenje ". Pošto pušenje elektronske cigarete ne potpada pod zakon o zabrani pušenja, to znači da elektronske cigarete možete konzumirati i na mestima gde je pušenje zabranjeno. Korisnici elektronske cigarete se ne smatraju pušačima.

Elektronske cigarete rade na baterije. To znači da nema upaljača, šibica, i plamena. Ako slučajno ispustite ili ostavite negde svoje elektronske cigarete, nema opasnosti da nešto zapalite. Rad na baterije ima tri prednosti. Nema plamena, tako da ne može doći do požara. Konzument elektronske cigarete ne mora da kupuje upaljače ili šibice, što je za okolinu mnogo manje zagađenja. Pošto su baterije punjive, ima manje otpada .

Elektronske cigarete - do 60 % jeftinije od tradicionalnog pušenja!


Pored mnogih ostalih prednosti elektronske cigarete takođe mogu uštedeti korisniku dosta novca. Elektronske cigarete su mnogo jeftinije od klasičnih cigareta. Klasična kutija cigareta košta oko 3 € . Jedan kertridž elektronske cigarete zamenjuje kutiju običnih cigareta, a košta 0,5 € . To je oko 2,5 € uštede na svakom pakovanju! Dok se troškovi poreza na duvanske proizvode povećava, dopune za elektronske cigarete ne podležu ovim porezima . Elektronske cigarete mogu smanjiti troškove pušenja na pola ili više. Pored toga , flasteri i ostali lekovi za odvikavanje od pušenja mogu biti podjednako skupi kao i klasične cigarete. Otpad od elektronske cigarete je znatno manji . Umesto čak dvadeset opušaka cigarete i jedne ili dve prazne kutije, elektronske cigarete skoro da ne ostavljaju otpad, s obzirom da se kertridži mogu više puta dopunjavati, kao i baterije.

Kada koristite elektronske cigarete udišete čistu vodenu paru koja ne sadrži miris. Jedan od najvećih faktora koji doprinose negativnoj reputaciji pušača je neprijatan miris. Mnogi pušači su toliko naviknuti na miris duvana da ga i ne primećuju. Kada pređete na elektronske cigarete, kažete zbogom hemikalijama i katranu iz duvanskog dima koji se uvlači u odeću, kosu, prste itd. Dim šteti plućima, ostavljajući vas bez daha i terajući da kašljete. Elektronske cigarete sadrže samo nikotin, vodenu paru i aromu. Kada eliminišete katran i hemikalije, nećete morati da se suočavate sa neprijatnim mirisom uopšte. Vaša porodica i prijatelji će vam biti zahvalni. A pre svega Vaša pluća i ceo organizam će vam biti zahvalni.

Pročitajte još

Perfect Premium set

Perfect Premium set test...

Pročitaj još...

Perfect Slim Set

Model elektronske ciarete Perfect Slim je zaista pristupačan i vrlo elegantan za one konzumente e-cigareta koji se tek upoznaju svet elektronskih cigareta. Medisana Perfect Slim je komplet koji omogućava POČETNICIMA da isprobaju i uživaju u ukusu elektronskh cigareta bez velikih troškova. ...

Pročitaj još...

Clanak za kategoriju

Opis kategorije....

Pročitaj još...

ZAŠTO ELEKTRONSKE CIGARETE - MEDISANA:

 • Kvalitetni

  brendovi

 • Prijateljski

  korisnički centar

 • Najbolji odnos

  cena - kvalitet

 • Isporuka

  u Srbiji i BIH

 • Siguran

  sajt