Medisana Elektronske cigarete - niže cene po budžet i zdravlje

Mnogi pušači su srećni zbog toga što mogu da uštede novac koristeći elektronske cigarete, jer je uživanje u cigaretama prilično skupa navika, a cene klasičnih cigareta su iz dana u dan sve veće. Međutim, mnogi nisu oduševljeni početnim tročkovima. Iako ovi troškovi postoje samo na početku, razumljivo je da su ljudi u potrazi za uštedom novca već od početka jer je mnogima to i glavna motivacija kod prelaska na elektronske cigarete zbog njene niže cene. Dakle, u skladu sa tim, ovo je pogled na to kako da se smanje troškovi pušenja eletronske cigarete, bez obzira što su cene u odnosu na klasične cigarete na prvi pogled veće, one se dugoročno mnogo isplativije. Verujte, odvikavanje od pušenja klasične cigarete može da se uradi sa uživanjem uz pomoć elektronske cigarete i to po mnogo nižoj ceni od cene klasične cigarete.


Starter pakovanja za elektronske cigarete


Najčešće je najskuplja stvar koju ćete kupiti starter pakovanje elektronske cigarete, koje sadrži sve što je potrebno za pušenje elektronske cigarete i nudi uštedu u pogledu cene. U cilju smanjenja početnih troškova, Medisana nudi  Perfect eGo - CE4 set uz koji dobijate Perfect Premium set i dva dodatna poklona: bočicu e-tečnosti sa željenom aromom i eGo ogrlicu, što vam omogućava startnu uštedu od preko 1000 dinara. 


Cena kertridža/kleromizera za elektronske cigarete


Naši kertridži/kleromizeri  su dizajnirani da dugo traju i oni su najboljeg kvaliteta koji možete naći na tržištu. Sadrže e-tečnosti renomiranih svetskih proizvođača i dolaze sa mnoštvom različitih aroma. Svaki traje kao desetine pakovanja klasičnih cigareta, i cena im je mnogo niža u poređenju sa klasičnom cigaretom i ono što je jako bitno za sve one koji imaju u planu da potpuno prestanu sa pušenjem - možete sami birati jačinu nikotina. Najnoviji, usavršeni modeli e-cigareta eGo-CE5 i eGo-T3 sadrže rastavljive kertridže-kleromizere, koji se mogu jednostavno održavati, što im znatno povećava vek trajanja i imaju mogućnost zamene grejača, tako da se ne moraju kompletno menjati ukoliko im prođe vek trajanja, već im se zameni samo grejač i ponovo su kao novi. Samim tim uštedećete dodatno na kupovini novih kertridža.

Preporučite prijatelju Medisana elektronske cigarete


Sviđa vam se naš proizvod? Velike su šanse da ćete pričati drugima o njemu. Ukoliko kupite duplo pakovanje Medisana e-cigareta još više ćete uštedeti!

I kao bonus, ohrabrujemo sve naše korisnike da iskoriste sve promocije koje nudimo. Želimo da vam iskustvo korišćenja elektronske cigarete učinimo što prijatnijim, i da pri tom ostvarite popuste i niže cene. Možete potrošiti novac kako želite, ali mi nudimo način da dođete do niže cene za vaše zdravlje i vaš budžet prelaskom sa klasičnih na Medisana elektronske cigarete.
Takse i akcize na duvanske proizvode su iz meseca i mesec sve veće što utiče na cene cigareta, što na kraju pogađa krajnjeg korisnika, a to ste vi. Takođe, sve je manje mesta gde možete pušiti, a situacija po tom pitanju sigurno neće biti bolja. Sa druge strane, elektronske cigarete su sve jeftinije, cene su u stalnom padu, a ponuda je svakim danom sve veća i bolja. Šta vas još uvek sprečava da probate?

Pročitajte još

Perfect Premium set

Perfect Premium set test...

Pročitaj još...

Perfect Slim Set

Model elektronske ciarete Perfect Slim je zaista pristupačan i vrlo elegantan za one konzumente e-cigareta koji se tek upoznaju svet elektronskih cigareta. Medisana Perfect Slim je komplet koji omogućava POČETNICIMA da isprobaju i uživaju u ukusu elektronskh cigareta bez velikih troškova. ...

Pročitaj još...

Clanak za kategoriju

Opis kategorije....

Pročitaj još...

ZAŠTO ELEKTRONSKE CIGARETE - MEDISANA:

 • Kvalitetni

  brendovi

 • Prijateljski

  korisnički centar

 • Najbolji odnos

  cena - kvalitet

 • Isporuka

  u Srbiji i BIH

 • Siguran

  sajt