ECIGARETA.COM

Profil kompanije Medisana Trade d.o.o. ( MT )Mnogo vam hvala što ste odvojili vreme za posetu web sajta www.medisana.rs Vlasnik ovog sajta Medisana Trade d.o.o. iz Beograda je danas jedna od vodećih kompanija u regionu koja se pored ostalih delatnosti bavi i istraživanjem, razvojem i distribucijom  kvalitetnih i delotvornih proizvoda namenjenih širokoj potrošnji. Medisana Trade pronalazi, distribuira i razvija inovativne proizvode koji ne samo da su efikasni, već su i pristupačni po ceni. Stekli smo reputaciju distributera proizvoda koji su za korisnike izuzetno dobri, kvalitetni i pružaju najveću vrednost za uloženi novac. Kada razmatramo neke potencijalne nove proizvode želimo da znamo da su oni zaista efikasni kao što izgledaju, da im je cena pristupačna i da zaista nude najbolji odnos cena/kvalitet.


Naši obučeni operateri, uključujući savetnike kupaca, uvek su zadovoljni kada mogu da odgovore na pitanja koja možete da imate o asortimanu naših proizvoda. Svi zaposleni u detalje poznaju naše proizvode i neprekidno nastoje da poboljšaju usluge koje pružaju. Baza korisnika kompanije Medisana Trade brzo se širi u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji ...  Ponosni smo na to što snabdevamo neke od vodećih trgovinskih lanaca u Srbiji kao što su DIS, Veropulos, KTC …  a u Bosni Hercegovini smo izuzeno dobro pozicionirani u MERCATOR–u,  jednom od regionalnih lidera u maloprodaji.


Naša prodaja je naročito usmerena ka firmama koje prodaju robu dalje,  prodaju ka apotekama, on-line prodaju putem interneta preko sopstvenih web sajtova, prodaju putem oglašavanja u časopisima i magazinima kao i TV shoping prodaju.  Vid prodaje pod nazivom TV shoping je jedan od strateških pravaca u kome naša kompanija fokusira svoje aktivnosti. TV shoping je realizovan na više televizijskih kanala od nacionalnih PRVA TV i B92 do regionalnih i lokalnih TV stanica kao što su Kanal D, Ultra TV, Sport Klub, Studio B, Most TV, Art TV, Kopernikus Tv, kao i još nekih drugih. Za emitovanja na navedenim TV stanicama koristimo kraće i duže forme reklama koje su proizvedene specijalno za neke od naših proizvoda u saradnji sa našim partnerima.


Posebnu pažnju posvećujemo oglašavanju u štampanim medijima kao što su magazini i specijalizovani časopisi:  BLIC ŽENA, LISA, LEPOTA I ZDRAVLJE, TOP ZDRAVLJE, POLTIKIN MAGAZIN, ZDRAV ŽIVOT, ZDRAVA HRANA, INFORMATOR, BILJE I ZDRAVLJE ...

Preduzeće Medisana Trade d.o.o. je eksluzivni i ovlašćeni uvoznik i distributer brendova NeoTec , Skytech i XBac  za Srbiju, Crnu Goru,  Hrvatsku, BiH i Makedoniju. Takodje smo ovlašćeni zastupnici korejske kompanije Kiyoseki za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, BiH i Makedoniju. Zastupamo japansku kompaniju A&D Medical za teritoriju Srbije i Crne Gore.


Medisana Trade sa zadovoljstvom prima sve trgovačke upite i mi smatramo da korisnički servis, podška i naknadna briga o kupcima predstavljaju ključ za svako uspešno partnerstvo, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Trenutno smo u potrazi za distributerima za područje Hrvatske, Crne Gore i Kosova. Više informacija o proizvodima koje mi obezbeđujemo veletrgovini, distributerima i svim ostalima koji smatraju da mogu da distribuiraju naše proizvode možete dobiti ako pošaljete e-mail na:  intronic@yubc.net  sa podacima o vašoj firmi i predlogom o načinu saradnje. Naši menadžeri stupiće u kontakt sa vama veoma brzo posle toga.


Zahvaljujemo se na vašoj podršci,

Gavrić Zlatko
Generalni direktorZAŠTO ELEKTRONSKE CIGARETE - MEDISANA:

 • Kvalitetni

  brendovi

 • Prijateljski

  korisnički centar

 • Najbolji odnos

  cena - kvalitet

 • Isporuka

  u Srbiji i BIH

 • Siguran

  sajt